Jämför Digital-TV

Populära val
Fler val
Sortering
FiltreraSortera
Rensa filter
Visa resultat (0 st)
Rensa filter

7 tjänster hittades

Sortera på
Sortera på
Företag Paket Anslutning Kanaler Bindningstid Play-kanaler Startavgift Pris
Namn Bas Anslutning Fiber Kanaler 19 st Bindning 24 mån Play-kanaler Ingår Startavgift 695 kr 235 kr/mån
Namn Baspaketet Anslutning Parabol Kanaler 13 st Bindning 24 mån Play-kanaler Ingår Startavgift 0 kr 269 kr/mån
Namn Mellan Anslutning Fiber Kanaler 44 st Bindning 24 mån Play-kanaler Ingår Startavgift 695 kr 335 kr/mån
Namn Underhållningspaketet Anslutning Parabol Kanaler 59 st Bindning 24 mån Play-kanaler Ingår Startavgift 0 kr 368 kr/mån
Namn Stor Anslutning Fiber Kanaler 52 st Bindning 24 mån Play-kanaler Ingår Startavgift 695 kr 385 kr/mån
Namn Underhållningspaketet + Anslutning Parabol Kanaler 56 st Bindning 24 mån Play-kanaler Ingår Startavgift 0 kr 437 kr/mån
Namn Premium Anslutning Fiber Kanaler 75 st Bindning 24 mån Play-kanaler Ingår Startavgift 695 kr 755 kr/mån
Visa fler

Så avgör du vilken typ av digital-tv som passar dig

Det första du måste göra är att bestämma dig för hur du ska få digital-tv. Din boendeform och var du bor avgör vilka sätt som är tillgängliga för dig. Därefter bör du jämföra de olika kanalpaketen för att hitta det som passar dig. Slutligen bör du jämföra priset på dina alternativ och välja det som är billigast.

Hur du får digital-tv beror på din boendeform och var du bor

Det finns fyra sätt att få tillgång till digital-tv-nätet: kabel, antenn, satellit och IPTV (bredbands-tv). Vilken du kan ha beror till största del på din boendesituation.

Att ha flera alternativ är alltid bättre ur en förhandlingssynpunkt. Upplys operatörerna om att du har alternativ och se vad de kan göra för att vinna över dig som kund.

  • Hyresrätt. I en hyresrätt finns ofta tillgång till kabel-tv. I nybyggda hus kan det även finnas fiber indraget och då går det att få tillgång till IPTV.

Tips! Du kan se om ditt hem är uppkopplat till kabel-tv-näten på vägguttagen. Kabel-tv-uttag har två cirklar som är centimeterstora i diameter.

  • Bostadsrätt. Antenn är ett bra alternativ för den som har en bostadsrätt, om det går att fästa en centralantenn på taket. Precis som för hyresrätter kan både kabel-tv och fiber finnas även i bostadsrätter.
  • Villa. Bor du i villa är satellit ett bra alternativ på grund av det stora kanalutbudet. Dock fungerar alla fyra alternativ vi nämnt om koppling till kabel och fiber finns.

Är du fortfarande osäker på vilka alternativ du har finns det hjälp att få. Kontakta antingen en operatörs kundtjänst eller Telekområdgivarna.

Välj kanalpaketet som passar dig

Välj kanalpaket utifrån vad du tycker om att titta på. Vill du bara kunna se gratiskanalerna behöver du inte teckna något tv-paket.

Tips! Gratiskanalerna är SVT1, SVT2, SVT24/SVTB, Kunskapskanalen, TV4 och TV6. För dem behövs en vanlig digitalbox utan något programkort.

Hos kanalernas play-tjänster går det att se många program i efterhand. Därför är det bra att se om du får de play-tjänster du vill ha genom ditt abonnemang.

Fundera på vad det är du är ute efter. Är du intresserad av lite allt möjligt eller gillar att kanalsurfa kan det vara bra att välja ett mer generellt paket.

Ofta finns det även flexibla kanalpaket som låter dig välja ut dina favoritkanaler.

Leverantörernas priser skiljer sig åt

När du vet vilket tv-paket du vill ha bör du jämföra leverantörernas priser. Ofta kan det vara lite olika priser på paketen, men genom att jämföra alternativen kan du vara säker på att få det billigaste alternativet.

Ta även reda på om det tillkommer några övriga avgifter, exempelvis startavgift, som höjer totalkostnaden för ditt tv-paket.

Frågor och svar om digital-tvSpartips inom digital-tv

Visa fler spartips