Varför ser jag inte alla bredbandsleverantörer?

Om du har sökt på din adress och inte får upp de bredbandsleverantörer du förväntar dig kan det bero på flera olika saker. Vi går igenom några möjliga orsaker här nedanför.

Leverantören är inte tillgänglig där du bor

Alla bredbandsleverantörer erbjuder inte sina tjänster i precis alla stadsnät i landet. Därför kan det vara så att vissa leverantörer inte finns tillgängliga på din adress just nu.

Utbudet kan variera rätt rejält beroende på var i landet du bor. Vissa kan välja mellan flera olika bredbandsleverantörer, medan andra kanske bara har tillgång till en eller två leverantörer.

Om du inte vill använda någon av de operatörer som levererar fast bredband till dig kan mobilt bredband vara ett alternativ. Det kan även vara ett alternativ om du inte har möjlighet att få fast bredband över huvud taget. Med mobilt bredband är du fri att välja vilken operatör du vill, men tänk bara på att täckningen i mobilnätet måste vara bra där du bor.

Vi har inget samarbete med bredbandsleverantören i dagsläget

Det kan också vara så att vi inte har något samarbete med bredbandsleverantören i fråga och då syns de inte heller i våra tabeller. Det är alltså bara bredbandsleverantörer som har valt att samarbeta med oss som visas i sökresultatet. Vi jobbar dock hela tiden på att få in fler leverantörer på vår sajt.

Vår information är felaktig

Vi gör givetvis vårt yttersta för att visa korrekt och heltäckande information i sökresultaten, men ibland är informationen som visas felaktig.

Om du vet att en viss leverantör ska finnas på din adress och det ändå inte framgår på vår sida får du gärna höra av dig till oss via vår feedback-funktion. För att skicka feedback klickar du på Nej bredvid ”Hjälpte den här informationen dig?” längst ner på den här sidan. Berätta vilka problem du har stött på, vilken leverantör det gäller och vilken adress du bor på så tar vi det vidare till våra utvecklare.

Kontakta din kommun, stadsnätet eller operatören

Får du inga förslag här på vår sida och är osäker på vilka bredbandsleverantörer du ska ha tillgång är det bättre att du kontaktar din kommun eller ditt stadsnät för att få information. Du kan även höra av dig direkt till bredbandsleverantören i fråga.