§1 Personuppgifter

Här på Spartips.se lagrar vi aldrig några av våra användares personuppgifter. Alla uppgifter hanteras av aktörerna vi samarbetar med. Vi genomför därför inte heller några kreditupplysningar om du tecknar någon av deras respektive tjänster. Det är bara aktörerna själva som kan göra det.

§2 Ansvar

Vi på Spartips.se avsäger oss allt ansvar från eventuella konflikter eller ekonomiska skador som kan uppstå efter att en användare använt våra tjänster. Spartips.se fungerar som en tredje part, och alla avtal som ingås är mellan dig som användare och det företag du köper tjänsten eller produkten av. Vi kan därför inte krävas på ersättning eller hållas ansvariga vid eventuella tvister. 

Vi arbetar ständigt med att hålla erbjudanden och information uppdaterad. Vi kan dock inte garantera att precis all information till 100 procent är korrekt. Därför avsäger vi oss ansvaret för beslut som är baserade på informationen på sajten.

Vi rekommenderar dig som användare att alltid kolla upp informationen på företagets hemsida innan du tecknar ett avtal eller köper en produkt.

§ Ändring av användarvillkor

Som användare är det ditt ansvar att hålla koll på villkoren här på Spartips.se. Villkoren kan nämligen komma att ändras. När du besöker vår sajt godkänner du automatiskt våra användarvillkor.