Jämför Små lån

Börja här
Lånebelopp

10000

-
+
Fler val
Sortering
FiltreraSortera
Rensa filter
Visa resultat (0 st)
Rensa filter

0 små lån hittades

Sortera på
Sortera på
Inga små lån hittades. Prova ett annat belopp.
Lånebelopp Löptid Utbetalning Effektiv ränta Kostnad Återbetala

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Visa fler

Så hittar du ett litet lån som passar dig

När du ska hitta ett litet lån som passar dig är det självklart viktigt att räntan är så låg som möjligt. Du bör även vara observant på övriga kostnader som kan göra den totala kostnaden för lånet högre än du först tänkt dig. Slutligen bör du även se till att du väljer en återbetalningstid som gör det möjligt för dig att betala tillbaka lånet i tid.

Välj långivare med lägst ränta

Eftersom räntan är vad du kommer att betala för lånet är det viktigt att den återspeglar din ekonomiska situation. Tar du exempelvis ett litet lån för att undvika att hamna i skuld så kan det bli problematiskt även i framtiden om det lån du tar har en för hög ränta.

Tips! Försöker du undvika kortsiktiga ekonomiska problem är det viktigt att inte låna till för hög ränta så att du på lång sikt återigen får ekonomiska problem.

Eftersom att det kan finnas flera avgifter än själva räntan är det viktigt att du ser till den effektiva räntan, vilket är den totala kostnaden för lånet med alla övriga avgifter inräknade. I vår jämförelsetabell kan du jämföra just den effektiva räntan. På så sätt kan du vara säker på att du hittar det lån som är det billigaste i slutändan.

Välj en återbetalningstid som gör dig möjligt att betala tillbaka i tid

Ofta behöver man ta ett mindre lån när det krisar ekonomiskt. För att undvika att krisen blir långvarig bör du inte ta ett litet lån som har en kort löptid. Om du inte kan betala tillbaka lånet inom utsatt tid riskerar du nämligen att behöva betala dyra förseningsavgifter och höga räntor.

Tips! Ta inte ett lån med så kort återbetalningstid att du inte hinner betala tillbaka det.

Frågor och svar om små lånSpartips inom små lån

Visa fler spartips