Jämför Mobila bredband kontant

Börja här
Data

2

Fler val
Sortering
Rensa filter

0 mobila bredband kontant hittades

Sortera på
Sortera på
Inga leverantörer hittades. Prova ett annat val.
Data Normalhastighet Giltighetstid Startavgift Ladda på
Visa fler

Så hittar du ett mobilt bredband kontant som passar dig

Operatörerna har en mängd olika prisplaner för mobila bredband med kontantkort. Därför finns det något som passar de flesta användare. Men för att bli nöjd med ditt mobila bredband måste du se till att välja en surfmängd som passar dig. Du bör även se till att välja en operatör som har bra täckning där du planerar att använda kontantkortet till ditt mobila bredband.

Undvik att betala för mycket genom att jämföra

För att du ska hitta ett mobilt bredband med kontantkort som uppfyller dina kriterier bör du jämföra operatörernas alternativ åt. Välj den datamängd som passar dig bäst. En stor mängd data krävs om du surfar mycket eller streamar film och serier.

Överlag är kontantkort till mobilt bredband bäst för dig som inte surfar jättemycket eller om du surfar olika mycket varje månad. Surfar du mycket är det bättre med ett abonnemang.

Att säga hur mycket surf en viss mängd data räcker till är svårt att säga eftersom olika sidor och videoklipp är olika tunga.

1 GB surf räcker ungefär till:

  • Film och serier. I genomsnitt kan du kolla på exempelvis Netflix i 30 minuter.
  • Podcasts och ljudböcker. Med 1 GB kan du lyssna på exempelvis podcasts i 5 timmar.
  • Surfa. En gigabyte räcker för att surfa runt på cirka 300 sidor.

Många väljer att köpa en router eller ett modem till sitt mobila bredband så att fler kan surfa samtidigt. Går du i samma tankar bör du köpa en dyrare prisplan med mer data. Ju fler ni är som surfar desto mer data går det åt.

Välj en operatör med bra täckning i ditt område

Sveriges operatörer fungerar olika bra på olika platser runt om i landet. Därför bör du välja en operatör som har bra täckning där du ska använda ditt mobila bredband kontant som mest.

Ta hjälp av operatörernas täckningskartor. Titta på dem för att få en uppfattning om hur täckningen kommer att vara. Du hittar täckningskartorna på respektive operatörs hemsida.

Men tänk på att vissa operatörer delar samma mobilnät. Det innebär att deras täckning är densamma. Du kan se i jämförelsetabellen vilka operatörer som delar mobilnät.

Frågor och svar om mobila bredband kontantSpartips inom mobila bredband kontant

Visa fler spartips